Respirar el teu espai intern, relaxar-te i prendre una deliciosa pausa per a alliberar i nodrir energèticament els teixits profunds de la teva esquena, és la invitació que et fem per a aquest taller. Els hàbits posturals i les nostres exigències diàries van a poc a poc sobrecarregant el nostre pilar anatòmic i energètic, la columna vertebral. La nostra columna ens sosté i determina l’espai intern del nostre cos, si la nostra columna manté les seves corbes naturals amb integritat, els músculs estaran alineats i el cos receptiu i obert. Si en canvi, la columna es tanca o col·lapsa en alguna zona, poden produir-se bloquejos o poc flux d’energia en aquells espais i crear tensions o contractures a la teva esquena.

El yin ioga com a tècnica, estableix les seves bases en la medicina xinesa, on la lentitud i passivitat en les postures estimula el moviment saludable de la teva columna i activa els meridians energètics. Mantenim l’atenció en les sensacions que habiten en el nostre cos quan li convidem a deixar anar i a estar en calma, sense expectatives ni judicis, només explorant la gravetat, i la lentitud com a eines per a refinar l’atenció.
Les asanes que donen espai i nodreixen energèticament els meridians, es sostenen entre 3 i 5 minuts, secundades per materials com a blocs, mantes o bolsters que ajuden a deixar anar la musculatura per a estimular el teixit més profund, la fàscia, dissolent tensions, a nivell físic, mental i emocional.

La proposta per a aquest taller és a connectar amb la teva columna, obrir-la en totes susdirecciones, mobilitzar els teixits tous i relaxar la teva esquena, a més de nodrir els òrgans interns. Vine a gaudir d’aquesta deliciosa experiència i regala’t una caricia.
A través d’aquestes dues hores podrem vivenciar aquesta intimitat amb nosaltres mateixes i amb el món que ens envolta. En finalitzar el taller et farem lliurament d’una guia amb la seqüència treballada i algunes directrius per a poder traslladar la pràctica al nostre dia a dia.

A QUI VA DIRIGIt EL TALLER?

És una classe oberta a tothom i pensada especialment per a persones que treballen moltes hores sentades o dempeus.

QUÈ ES NECESSITA?

Només roba còmoda/ esportiva i mitjons (ja que l’activitat és realitza descalços). Nosaltres ja et donarem en cada classe el material que puguis necessitar, fins i tot la tovallola.

HORARI

Divendres dia 21 de febrer de 18 a 20 h (2h).

COM FER LA MATRÍCULA?

Les classes són de grups reduïts (màxim 10 persones), si estàs interessat/da no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través de mail, wp, SMS o trucada. Per formalitzar la matrícula hauràs de realitzar un pagament previ de 20€ (30€ cost total del taller) al nostre centre o via transferència bancària.