A partir de l’observació del cos i del moviment, podreu comprendre com està la vostra ment i que expressà al vostre cos, per tant podreu veure com està també el vostre cos. Treballareu des dels orígens: els sistemes fisiològics i els patrons neurològics.

Amb aquest estudi vivencial que integra el moviment, el cos, la ment i la consciència. Podreu produir canvis en aquesta relació cos-ment i incidir n la reeducació de patrons del desenvolupament, per tal de millorar l’atenció, la percepció o la consciència, ajudant així al desequilibri corporal i emocional que estigui vivint.
El treball és molt dinàmic, creatiu, i s’utilitzà el moviment, el contacte, la veu i la consciència. A la vegada barreja altres tècniques o disciplines, com pot ser el ioga.

A QUI VA DESTINAT EL CURS?

A qualsevol persona, tant homes com dones, independentment de la seva edat i la seva forma física. A tothom que vulgui millorar la seva forma física, augmentar la seva consciència corporal, aprendre a escoltar el nostre cos, baixar els nivells d’estrès, disminuir el dolor físic…

QUÈ ES NECESSITA?

Només roba còmoda/ esportiva i mitjons (ja que l’activitat és realitza descalços). Nosaltres ja et donarem en cada classe el material que puguis necessitar, inclús la tovallola.

HORARI

Segons petició.

COM FER LA MATRÍCULA?

Les classes són de grups reduïts (màxim 10 persones), qui estigui interessat pot avisar a través de mail, wp, SMS, trucada, i quan pugueu us passeu pel centre a fer el pagament de la primera quota, serà en aquest moment on es formalitzarà la matrícula.
Adjuntem el calendari, per a la vostra organització.