De tota la vida s’ha conegut la importància de l’alimentació en els éssers humans, però fins fa poques dècades, no es sabia la repercussió que té realment l’alimentació sobre el nostre organisme.

Actualment disposem d’una oferta tan rica i variada d’aliments, que hem perdut el sentit comú en qüestions alimentàries. Això ens ha portat a menjar en excés, malament, sense tenir en compte el que necessitem, ni tan sols hem mirat les nostres capacitats digestives o metabòliques.

Nodrir, alimentar o menjar? Sabem exactament les diferències, i sobretot, quin d’aquests verbs utilitzem realment en el nostre dia a dia?

A Mima’t t’assessorem i t’ensenyem nutricionalment. El que volem és que adquireixis uns correctes i conscients hàbits alimentaris. Adaptarem l’alimentació a les teves necessitats, constitució, ritme de vida… per tal d’aconseguir un estil de vida més saludable i equilibrat. D’aquesta manera aconseguirem un estat de salut òptim. Per fer-ho es durà a terme una pauta dietètica individualitzada i una sèrie de seguiments nutricionals per enfortir aquests nous hàbits.