El Mindfulness es pot entendre com un conjunt de conceptes i practiques basades en la consciència plena; centrada en la vivència del present, l’absència de judicis, l’amabilitat, etc. La practica del Mindfluness te moltíssimes aplicacions positives en el dia a dia, ja que ensenya a gestionar les d’emocions, els judicis, les expectatives, les situacions de tensió.

Aporta beneficis a partir d’exercicis de respiració conscient i te un gran impacte positiu en el control de la impulsivitat, l’augment de la relaxació corporal i del pensament, la concentració i l’autoestima.

A QUI VA DESTINAT EL CURS?

A qualsevol persona que vulgui millorar el seu estat emocional, reduir el nivells d’estrès, augmentar la seva tolerància i paciència i fer un creixement personal emocional.

QUÈ ES NECESSITA?

Només roba còmoda. Nosaltres ja et donarem en cada classe el material que puguis necessitar.

HORARI

El primer nivell consta de 8 classes + sessió pràctica de 8h el diumenge
Dimecres de 18:30 a 21h (2h i 30 min. per sessió).

COM FER LA MATRÍCULA?

Les classes són de grups reduïts (màxim 10 persones), si estàs interessat/da no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través de mail, wp, SMS o trucada. Per formalitzar la matrícula hauràs de realitzar el pagament al nostre centre o via transferència bancària.