La traducció literal de la paraula Ayurveda és: “la ciència o el coneixement de la vida”. És el sistema mèdic tradicional de l’Índia. El seu origen es remunta a uns 5.000 a 10.000 anys i és àmpliament considerat com la forma més antiga de sanació en el món. És un sistema holístic que busca el benestar general de la persona.

El coneixement de l’Ayurveda té el seu origen escrit en els Vedes, els textos sagrats de l’Índia, es creu que són els escrits més antics del món.

Ayurveda es basa en la premissa que la malaltia és el resultat natural i final de la vida sense harmonia amb el nostre entorn. Ayurveda entén que els símptomes de la malaltia són la forma normal del cos per a comunicar la falta d’harmonia. L’enfocament de Ayurveda per a la curació és  restablir l’harmonia entre el jo i el medi ambient.

Tractaments Ayurvédics:

ABHYANGA – 90 min.

Massatge cos sencer per equilibrar cos, ment i emocions.

MASAJE CON PINDAS – 60 min.

Massatge que es realitza amb olis essencials aiurvèdics calents, i pressions sobre el cos amb les pindas (sacs artesanals fets amb un preparat d’herbes aromàtiques i medicinals barrejades amb olis essencials embolicades en una tela)

PADA BHYANGA – 45 min.

Massatge cames i peus que redueix cansament y calma el sistema nerviòs.

TRACTAMENT FACIAL – 60 min.

Massatge i tractament facial per eliminar toxines, hidratar y eliminar tensions.