A les classes de Mamifit es combinen exercicis que t’ajudaran a la recuperació del cos després de l’embaràs i part. Tant si acabes de donar a llum com si ja fa mesos que ho has fet, en aquestes sessions tonificaràs els músculs més importants, formalitzaràs la faixa abdominal i recuperaràs el sòl pelvià amb l’ajut del Mètode Hipopressiu. I sobretot, tindràs  l’oportunitat de compartir aquest moment de posar-te en forma juntament amb el teu nadó si així ho vols.

Beneficis de MAMIfit Post Part:

– Ajuda en la prevenció de la depressió postpart

– El sentiment de culpabilitat de deixar el teu bebè mentre et poses en forma, no existirà, si vols venir amb ell

– Recuperació de l’estat de forma

– Tonificació dels músculs

– Correcció de la postura i reducció del dolor d’esquena

– Millora de la circulació sanguínia i prevenció de rampes

– Combat el cansament i et recarrega d’energia per a un nou dia

– Aprens experiències d’altres mares i tens l’oportunitat de fer noves amistats

Recomanem que totes las mares hagin passat la visita ginecològica rutinària, abans d’assistir a les classes, i ideal una valoració prèvia d’un/a fisio especialista en sòl pelvià. Si no coneixes ningú de referència, contacta amb MAMIfit i nosaltres tenim servei específic a domicili.

Us animeu?

A QUI VA DESTINAT EL CURS?

A totes aquelles dones que acaben de ser mares o que fa mesos que ho han estat i volen millorar els músculs més afectats durant l’embaràs i el part, formalitzar la faixa abdominal i recuperar el sòl pelvià.

QUÈ ES NECESSITA?

Només roba còmoda/ esportiva i mitjons (ja que l’activitat és realitza descalços). Nosaltres ja et donarem en cada classe el material que puguis necessitar, fins i tot la tovallola.

HORARI

Tarda de dimecres de 18:30 a 19:30h (1h/setmana).

COM FER LA MATRÍCULA?

Les classes són de grups reduïts (màxim 10 persones), si estàs interessada i per inscripcions no dubtis en posar-te en contacte amb l’equip de MAMIfit al telèfon 650-176-761 o via correu elctrònic: naiara@mamifit.es.