En aquest taller de Yin-Ioga aprendrem la pràctica lenta i rofunda on les asanes es mantenen més temps buscant ñ’estimulació i la relaxació del teixit connectiu(fascia).

Els beneficis d’aquesta practica són molts: ajuda a conservar la flexibilitat i l’amplitud de moviment, relaxa el sistema nerviòs central, calma la ment i ajuda a recuperar la curvatura natural de la columna vertebral. A nivell mental augmenta la capacitat d’observació interna i et prepara per la meditació i desbloqueja meridians.

A QUI VA DESTINAT EL TALLER?

A qualsevol persona, tant homes com dones, independentment de la seva edat i la seva forma física que vulguin aprendre una altra manera de practicar ioga.

QUÈ ES NECESSITA?

Només roba còmoda esportiva i mitjons (ja que l’activitat és realitza descalços). Nosaltres ja et donarem en cada classe el material que puguis necessitar, fins i tot la tovallola.

HORARI I DATA

Segons petició.

Grup reduït, places limitades.

COM FER LA MATRÍCULA?

Les classes són de grups reduïts (màxim 10 persones), si estàs interessat/da no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través de mail, wp, SMS o trucada. Per formalitzar la matrícula hauràs de realitzar el pagament al nostre centre o via transferència bancària.