És un ioga suau, adaptat i enfocat a millorar la salut de la persona. Partint de la base de que tots som diferents i tenim unes condicions particulars, en el ioga terapèutic utilitzem les eines que ens ofereix el ioga i adaptem la pràctica a la persona, al que  necessita en aquests moments.

Continuem buscant la consciència del cos, la respiració, la presencia i d’altres tècniques del ioga però adaptem les asanes ( postures) a la persona,  ajudant a prevenir i a tractar possibles desequilibris de l’ésser.

A QUI VA DIRIGIT EL CURS?

A qualsevol persona que estigui en algun procés de recuperació de salut, que tingui mobilitat limitada o que senti que necessita realitzar una pràctica suau, lenta i conscient.

QUÈ ES NECESSITA?

Només roba còmoda/ esportiva i mitjons (ja que l’activitat és realitza descalços). Nosaltres ja et donarem en cada classe el material que puguis necessitar, fins i tot la tovallola.

HORARI

Dijous de 9:30 a 10:30 h (1h a la setmana).

COM FER LA MATRÍCULA?

Les classes són de grups reduïts (màxim 10 persones), si estàs interessat/da no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través de mail, wp, SMS o trucada. Per formalitzar la matrícula hauràs de realitzar el pagament al nostre centre o via transferència bancària.