Un espai on compartir, crear i reforçar vincles  amb l’infant a través del joc i del moviment afavorint el llenguatge cos. Aquest llenguatge des d’on podem expressar les nostres necessitats més profundes.

El ioga practicat des de l’atenció i el respecte ens aporta la confiança que necessitem  per acompanyar a altres en el seu creixement, de manera que també transmetem aquesta seguretat a l’infant.

Jugarem a respirar, a escoltar-nos, a compartir,  jugarem a fer ioga!

A QUI VA DESTINAT EL CURS?

Aquelles famílies* amb nens/es a partir de 4 anys i fins a 7 anys que vulguin passar una estona amb els seus fills/es en un entorn diferent, practicant una disciplina tant àmplia i amb tants beneficis com és el ioga, tot descobrint una manera nova de comunicar-se, augmentant l’expressió corporal, la emocional i molt més.
*S’admet un nen/a amb un adult, ja sigui el pare, la mare, l’avi, l’àvia, el tiet, la tieta, la cangur…

QUÈ ES NECESSITA?

Només roba còmoda esportiva i mitjons (ja que l’activitat és realitza descalços). Nosaltres ja et donarem en cada classe el material que puguis necessitar, fins i tot la tovallola.

HORARI

Sessions de 1h. els dijous de 17:30 a 18:30 h. Grup reduït, places limitades.

IMPORT

La quota són 35€ mensuals per familia. El pagament es realitzarà els primers dies de cada mes a través de domiciliació bancaria.

COM FER LA RESERVA?

Les classes són de grups reduïts (màxim 8 nens/es més 8 adults), qui estigui interessat pot avisar a través de mail, Whatsapp, SMS, trucada, i quan pugueu us passeu pel centre a fer el pagament de la quota.