El ioga és una disciplina en la que es treballa el cos, la ment i la seva unió. Hi ha diversos tipus de ioga, en les classes es treballarà principalment el ioga vinyasa, el qual segueix un patró d’asanes (postures), que s’aniran adaptant al ritme de cada alumne, fins i tot s’utilitzaran diversos suports físics per evitar lesions i anar guanyant forma física. S’ensenyarà a utilitzar la respiració per augmentar els beneficis físics i relaxants.

A QUI VA DESTINAT EL CURS?

A qualsevol persona, tant homes com dones, independentment de la seva edat i la seva forma física. A tothom que vulgui millorar la seva forma física tant a nivell de resistència, flexibilitat, força, baixar els nivells d’estrès i disminuir el dolor físic, entre d’altres beneficis que s’obtenen amb la pràctica del ioga.

QUÈ ES NECESSITA?

Només roba còmoda esportiva i mitjons (ja que l’activitat és realitza descalços). Nosaltres ja et donarem en cada classe el material que puguis necessitar, fins i tot la tovallola.

HORARI I DATES

MATI:

IOGA TERAPÈUTIC/SUAU dimecres de 10:00 a 11 h.

IOGA PRENATAL dimecres de 11:15 a 12:15 h.

HATHA VINYASA dijous de 10 a 11:15 h.

MIGDIA:

HATHA VINYASA BREAK dimarts i dijous de 14:30 a 15:30h.

TARDA:

HATHA VINYASA dimarts i dijous de 19:30 a 20:45h.

Grup reduït, places limitades.

COM FER LA MATRÍCULA?

Les classes són de grups reduïts (màxim 10 persones), si estàs interessat/da no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través de mail, wp, SMS o trucada. Per formalitzar la matrícula hauràs de realitzar el pagament al nostre centre o via transferència bancària.