El nostre cos està format al voltant d’uns 700 músculs, formen casi la meitat del nostre pes corporal. La musculatura esquelètica ens permet realitzar tot tipus de moviment voluntaris.
Els estiraments contribueixen a la millora de la flexibilitat. Com més flexible tinguem la nostra musculatura més amplitud de moviment, menys sobre carga, menys lesions i problemes posturals tindrem.
En aquestes classes estirarem conscientment tot el nostre cos, passant d’una cadena muscular a una altra de manera controlada i de forma correcta. Millorem i fins i tot evitem l’escurçament progressiu de la musculatura degut a la inactivitat o a la excessiva activitat repetida. Això ens ajuda a trencar el cercle dolor-contractura-inactivitat-posició d’escorçament-rigidesa-dolor.

A QUI VA DESTINAT EL CURS?

A qualsevol persona, independentment de la seva edat i la seva forma física. A totes aquelles persones que volen millorar la seva forma física, volen alliberar dolorets i sobrecàrregues del dia a dia. I tenir més consciència del seu cos.

QUÈ ES NECESSITA?

Només roba còmoda/ esportiva i mitjons (ja que l’activitat és realitza descalços). Nosaltres ja et donarem en cada classe el material que puguis necessitar, fins i tot la tovallola.

HORARI

Tarda de dimecres de 20 a 21h (1h/setmana).

COM FER LA MATRÍCULA?

Les classes són de grups reduïts (màxim 10 persones), si estàs interessat/da no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través de mail, wp, SMS o trucada. Per formalitzar la matrícula hauràs de realitzar el pagament al nostre centre o via transferència bancària.