COWORKING DE TERÀPIES NATURALS I CLASSES DIRIGIDES PER Al CREIXEMENT PERSONAL I/O EL BENESTAR

Mima’t és un centre de teràpies naturals i desenvolupament humà, que ofereix una àmplia gamma de recursos terapèutics i classes  grupals dirigits a la recuperació del benestar integral, l’aprenentatge de l’autoconeixement de tots els nostres clients.

Oferim un espai de coworking tant de teràpies individuals com grupals. D’aquesta manera ens ajudem tots, és una alternativa rendible, la qual proporciona un treball multidisciplinari que ajuda a generar treball.

QUINS ESPAIS OFERIM?

Oferim 4 cabines per a l’eficiència i la comoditat tant del terapeuta com del pacient. Els box es configuren segons les necessitats de cada sessió, per exemple posant o llevant lliteres (hidràuliques), taules amb cadires, el terra lliure…També disposem d’una fantàstica sala polivalent de 50 m², condicionada per a la comoditat, concentració i seguretat dels practicants tant de classes regulars com de tallers teòrics i/o pràctics, puntuals o cursos de més durada. En totes les instal·lacions s’inclou el fil musical, climatització, extracció de l’aire, il·luminació adaptada, wifi, recepció, sala d’espera, aigua d’osmosis, infusions i cafè. També disposem de diferents materials per a la realització de les sessions, encara que no hi ha cap inconvenient en què cada terapeuta es porti els seus utensilis. El centre s’encarrega de la promoció digital (xarxes socials i pàgina web) i física ( cartells en el local, fulls de mà…).

PREUS ESPAIS:

CABINA INDIVIDUAL:

12,5€/ hora + I.V.A. (de dilluns a divendres)

SALA POLIVALENT:

25€/ hora + I.V.A. (de dilluns a divendres)

30€/ hora + I.V.A. (dissabte i diumenge)

La reserva mínima és de 1h, i passat aquest temps se sumen fraccions de 30 minuts.

Si necessiteu disposar dels espais durant migdia o dies sencers poseu-vos en contacte amb nosaltres per concretar el preu.

Contacte

No estem en tot moment. Però pots enviar-nos un missatge i ens posarem en contacte amb tu, el més aviat possible.

634 314 146  | Carrer de Sant Joan de Malta, 51 08018 Barcelona