CREIXEMENT PERSONAL, GESTIÓ D’EMOCIONS

No és una única tècnica o disciplina en concret, sinó l’adaptació de una barreja de la psicologia cognitiva conductual, amb teràpies cognitives de nova generació com pot ser el mindfulness i el coaching, tot des d’una perspectiva pràctica i holística. Així és pot donar un suport i guia aquella persona que en aquell moment necessita per al seu procés de millora i superació de quelcom.

És fa un o dos sessions d’avaluació, el nostre equip elabora un pla de tractament personalitzat que serà consensuat amb tu i adaptarà el ritme de les teràpies en funció de l’evolució.

Es proposaran feines a fer entre sessions, per agilitzar el procés i que els canvis es mantinguin en el temps.

Desprès de cada teràpia es donarà un resum de tot el procés per a que el puguis consultar totes les vegades que siguin necessàries.

 

TERAPIA EN PARELLA

La parella s’entén com un vincle afectiu entre dos persones, aquesta relació és viva i canviant, com la dels seus integrants.

Sovint els avatars i circumstàncies de la vida fan que apareguin conflictes i fissures en aquest vincle. Quan aquests problemes no poden ser resolts per la pròpia parella, és el moment que una tercera persona (el psicòleg), faci de mediador, d’acompanyament en el procés –tant de detecció dels conflictes com de la sanació dels vincles-.

Les sessions de teràpia en parella es realitzen amb dos terapeutes experimentats en el sistema de la co-teràpia. Ho fem així perquè entenem que es la forma de oferir teràpies de curta duració i amb el millor resultat possible.

Es proposaran feines a fer entre sessions, per agilitzar el procés i que els canvis es mantinguin en el temps.

 

TERAPIA SEXUALITAT

No és una única tècnica o disciplina en concret, sinó l’adaptació de una barreja de la psicologia cognitiva conductual, amb teràpies cognitives de nova generació com pot ser el mindfulness i el coaching, tot des d’una perspectiva pràctica i holística.

Es treballen els problemes que afectin a la salut sexual. Tractem amb èxit la ejaculació retardada, les parafílies i els dolors coitals de caràcter psicològic, o simplement millorar la teva vida sexual.

També ajudem a parelles a tornar a gaudir de les trobades sexuals o individualment aquelles persones que presenten dificultats alhora de trobar parella, seduir altres persones o de relacionar-se a novell sexual amb elles.

El nostre equip de psicòlegs té una extensa experiència en l’acompanyament i ajuda a l’acceptació de la pròpia sexualitat.