Tècnica Nadeau

//Tècnica Nadeau

La Tècnica Nadeau és una disciplina que consta únicament de 3 exercicis que es practiquen cada dia durant 20 minuts.

Aquests exercicis són molt complets i es treballa des dels peus fins al cap i ajuden a millorar la coordinació la circulació i el to muscular. També augmenta la mobilitat de la columna vertebral, millorant molt els mals d’esquena.

A més a més fa un massatge profund de l’abdomen, el qual repercuteix beneficiosament sobre el sistema digestiu.

L’objectiu principal del curs és ensenyar correctament aquests 3 exercicis, per a que es puguin realitzar diàriament a casa i d’aquesta manera aconseguir els múltiples beneficis d’aquesta tècnica.

A QUI VA DESTINAT EL CURS?

A qualsevol persona independentment de la seva edat i estat físic. A qui vulgui  millorar la seva coordinació, equilibri i agilitat.

QUÈ ES NECESSITA?

Només roba còmoda/ esportiva i mitjons (ja que l’activitat és realitza descalços). Nosaltres ja et donarem en cada classe el material que puguis necessitar, fins i tot la tovallola.

HORARI

Matins de dimecres i divendres de 12 a 13h (2h/setmana)

Tarda de dijous de 19 a 21h (2h/setmana).

COM FER LA MATRÍCULA?

Les classes són de grups reduïts (màxim 10 persones), si estàs interessat/da no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través de mail, wp, SMS o trucada. Per formalitzar la matrícula hauràs de realitzar el pagament al nostre centre o via transferència bancària.

2018-08-29T18:14:23+00:00