Taller respiració perceptible

//Taller respiració perceptible

Respirar és fonamental per a l’ésser humà, d’una altra manera no podríem viure, doncs es tracta d’una funció orgànica vital i pròpia de tots els éssers vius. Lamentablement, pot ser per això no li presteml’atenció que mereix. Només ens preocupem quan no respirem bé, quan ens sufoquem i ensfalta l’alè. Les grans civilitzacions orientals sempre han sabut dels beneficis de la respiració.A Occident, en canvi, l’interès per aquesta disciplina és molt més recent. Amb prou feines al començament delsegle XX, la teràpia respiratòria començava a convertir-se en matèria de recerca, sobretot a Alemanya i Suïssa, països pioners en l’estudi d’un tipus de respiració pròpiament europea. Laparticularitat del mètode Milla Cavin resideix a sintetitzar el saber oriental amb els moderns coneixements de la psicologia profunda i la medicina psicosomàtica.

Qualsevol persona que busca aprofundir en l’autoconeixement del seu cos-ment realitza un treballamb la respiració, doncs és la clau de l’harmonia interior i el benestar. La pràctica regular d’unarespiració conscient connecta amb la salutogènesis, és a dir, amb el nou model proactiu de salut delsegle XXI que consisteix a posar en valor com mantenir-nos sans en comptes d’enfocar-nos a posar remeia una malaltia quan ja està aquí. En aquest sentit, atendre a la nostra respiració i aprendre aoxigenar l’organisme de forma òptima resulta summament beneficiós per a la salut, ja que estempotenciant que el nostre organisme recorri i desenvolupi cada vegada més les seves pròpies forces permantenir-se saludable i guarir-se per si mateix.

A QUI VA DESTINAT EL CURS?

A totes aquelles persones que tinguin interès en practicar  la teràpia de la respiració perceptible, independentment de la edat y forma física.

QUÈ ES NECESSITA?

La teva presència i moltes ganes d’aprendre coses noves.

HORARI I DATA

Curs de 5 sessions matins de 10 a 11:30h.

COM FER LA MATRÍCULA?

Les classes són de grups reduïts (màxim 10 persones), si estàs interessat/da no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través de mail, wp, SMS o trucada. Per formalitzar la matrícula hauràs de realitzar el pagament al nostre centre o via transferència bancària.

2018-11-27T19:26:48+00:00