Taller Body Mind Centering – BMC© i Dream Body

//Taller Body Mind Centering – BMC© i Dream Body

A partir de l’observació del cos i del moviment, podreu comprendre com està la vostra ment i que expressà al vostre cos, per tant podreu veure com està també el vostre cos. Treballareu des dels orígens: els sistemes fisiològics i els patrons neurològics.

Amb aquest estudi vivencial que integra el moviment, el cos, la ment i la consciència. Podreu produir canvis en aquesta relació cos-ment i incidir n la reeducació de patrons del desenvolupament, per tal de millorar l’atenció, la percepció o la consciència, ajudant així al desequilibri corporal i emocional que estigui vivint.
El treball és molt dinàmic, creatiu, i s’utilitzà el moviment, el contacte, la veu i la consciència. A la vegada barreja altres tècniques o disciplines, com pot ser el ioga.

A QUI VA DESTINAT EL CURS?

A qualsevol persona, tant homes com dones, independentment de la seva edat i la seva forma física. A tothom que vulgui millorar la seva forma física, augmentar la seva consciència corporal, aprendre a escoltar el nostre cos, baixar els nivells d’estrès, disminuir el dolor físic…

QUÈ ES NECESSITA?

Només roba còmoda/ esportiva i mitjons (ja que l’activitat és realitza descalços). Nosaltres ja et donarem en cada classe el material que puguis necessitar, inclús la tovallola.

HORARI

Estem acabant de quadrar horaris i dates. En breu us informarem.

COM FER LA MATRÍCULA?

Les classes són de grups reduïts (màxim 10 persones), qui estigui interessat pot avisar a través de mail, wp, SMS, trucada, i quan pugueu us passeu pel centre a fer el pagament de la primera quota, serà en aquest moment on es formalitzarà la matrícula.
Adjuntem el calendari, per a la vostra organització.

2018-11-27T19:24:38+00:00