Massatge infantil

//Massatge infantil

El Massatge Infantil és una antiga tradició que ha estat redescoberta a l’Occident. Està clinicament demostrat que l’amor, les carícies, l’afecte entre el nen/a i els que l’envolten, té un important efecte positiu sobre el seu desenvolupament.

Molts estudis, i també el sentit comú, revelen els beneficis d’un contacte afectiu com a part fonamental dels primers anys de vida. El Massatge Infantil és un dels més agradables i més fàcils mètodes per establir aquest primer contacte.

A QUI VA DESTINAT EL CURS?

A mares, pares, avis, avies, etc. que vulguin millorar els vincles afectius amb els més petits de la casa a través del contacte pell a pell, somriure, contacte amb la Mirada, abraçades, olor, resposta als estímuls e interacció.

QUÈ ES NECESSITA?

Només roba còmoda/ esportiva. Nosaltres ja et donarem en cada classe el material que puguis necessitar, fins i tot la tovallola.

HORARI

5 Dimarts de 17:30 a 19h. (2,5h/ setmana). El curs s’iniciarà una vegada tinguem el mínim de 4 families (pare/mare/avi/avia i nen/nena). Inici previst finals de maig 2018.

COM FER LA MATRÍCULA?

Les classes són de grups reduïts (màxim 10 persones), si estàs interessat/da no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través de mail, wp, SMS o trucada. Per formalitzar la matrícula hauràs de realitzar el pagament al nostre centre o via transferència bancària.

2018-08-21T13:05:09+00:00