L’harmonia en la dinàmica del cos

//L’harmonia en la dinàmica del cos

La pràctica de l’harmonia en la mecànica del cos ens convida a observar-nos, a percebre’ns i a descobrir-nos com a individus. Va més enllà de l’entrenament físic, de la força contràctil del múscul i de l’habilitat motora. Ens convida a observar i a sentir el cos per mitjà del diàleg que s’estableix entre qui condueix i qui rep la pràctica disciplinària. Un diàleg que ens du a fer un seguit de moviments per assolir el to just a la musculatura, acomodar les articulacions, equilibrar l’estructura en la verticalitat i, amb tot, evitar el desgast prematur de la mecànica corporal i mitigar els efectes del pas del temps.

A QUI VA DESTINAT EL CURS?

A qualsevol persona, tant homes com dones, independentment de la seva edat i estat físic, que tinguin ganes i voluntat de conèixer el seu cos.

QUÈ ES NECESSITA?

Només roba còmoda/ esportiva i mitjons (ja que l’activitat és realitza descalços). Nosaltres ja et donarem en cada classe el material que puguis necessitar, fins i tot la tovallola.

HORARI

Tarda de dijous de 17:30 a 19h (1,5h/setmana).

COM FER LA MATRÍCULA?

Les classes són de grups reduïts (màxim 10 persones), si estàs interessat/da no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través de mail, wp, SMS o trucada. Per formalitzar la matrícula hauràs de realitzar el pagament al nostre centre o via transferència bancària.

2019-09-06T15:45:20+00:00